Shop More Submit  Join Login
×




Details

Submitted on
September 6, 2011
Image Size
3.7 MB
Resolution
2339×3485
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
273
Favourites
23 (who?)
Comments
40
Downloads
7

Camera Data


License

Creative Commons License
Some rights reserved. This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 License.
×
Humanity Series: Blanc by Syndicth Humanity Series: Blanc by Syndicth
Actually, this is the first attempt of me tried semi-realis style....the style works,but the coloring kinda messed up TT^TT oh well..... there is still more.... Blanc means White in French....I think white represents of purity,innocent...different color,different meaning for me :XD: hope u like it though~~:D
Add a Comment:
 
:iconcheriixheaven:
cheriiXheaven Featured By Owner Oct 7, 2011
sutekiii.... ^o^
gmn kuliahnya neng? lol
Reply
:iconsyndicth:
Syndicth Featured By Owner Oct 8, 2011  Hobbyist Traditional Artist
hahahah~~~so far studio mah menyenangkan koq ^^
Reply
:iconcheriixheaven:
cheriiXheaven Featured By Owner Oct 14, 2011
hha..., bener2...
tapi aku tersesat di akun nih... >.< mabok math bistik (bisnis statistik)
Reply
:iconsyndicth:
Syndicth Featured By Owner Oct 14, 2011  Hobbyist Traditional Artist
bistik...jd ngebyangin makanan hangat ngepul2 *slurp
Reply
:iconcheriixheaven:
cheriiXheaven Featured By Owner Nov 23, 2011
bukan bistik yang itu..., ini bistik yang bikin pingsan (-.-)""
Reply
:iconcatsummoner:
CatSummoner Featured By Owner Sep 18, 2011  Hobbyist General Artist
warnanya bagus, kok... tapi mungkin kalo mau lebih terang, di photoshop atur aja brightness nya--kalo cuma segitu, masih terhitung gamba tradi kok~
Reply
:iconsyndicth:
Syndicth Featured By Owner Sep 19, 2011  Hobbyist Traditional Artist
memank tradi koq~memank sy nulis ini digital di artist's comment yah?hahah ^^
Reply
:iconcatsummoner:
CatSummoner Featured By Owner Sep 19, 2011  Hobbyist General Artist
iya aku juga tahu itu.

maksudku...
saranku: soal warna yang sedikit gelap itu, sebaiknya kamu edit brightness/contrass nya ato color adjustnya, supaya lebih mantep

dan biarpun udah diedit, karena cuma dikit, gambarmu masih masuk kategori tradisional, sama dengan yang udah kamu masukin di artis komen.

jadi ga masalah, gituuuu
Reply
:iconsyndicth:
Syndicth Featured By Owner Sep 19, 2011  Hobbyist Traditional Artist
ooooooooooo.....hahah....kirain.....sip2 thank you~
Reply
:iconreeve160392:
Reeve160392 Featured By Owner Sep 7, 2011  Student Digital Artist
ini pake apa warnainnya ?
Reply
Add a Comment: